Over ons

Wij zijn Alfaweb

Specialisten in WordPress

Een super gemotiveerd team mensen die elke dag bezig zijn om ondernemers te helpen met een professionele website die ook nog eens betaalbaar is. Wij streven naar een succesvolle website. Daarom bouwen wij een website waarbij de klant het grootste aandeel krijgt bij het ontwerp. Wij luisteren naar de klant en geven advies hoe het eventueel beter kan.

Onze websites worden aangemeld in de populairste zoekmachines en hebben allemaal een duidelijke navigatie en zien er ook nog eens professioneel uit. Klanten geven 5 uit 5 sterren. Een bewijs dat onze kennis en unieke manier van werken wordt gewaardeerd door zowel ondernemers als particulier: persoonlijke service, meedenken en streven naar maximale tevredenheid.

Alles snel geregeld via internet. Werkt gemakkelijk. Prettige communicatie. Klantgericht. Denkt goed met je mee. Ze luisteren goed. Deskundig. Creatief. Prachtige website, die precies bij mij past. Het is pas klaar, als jij ook tevreden bent. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Echt een aanrader! Gewoon doen!

Cisca Vaillant

Switchloopbaan

Zeer tevreden over het resultaat! Het contact met de website maker verliep soepel. Hij luisterde naar mijn wensen en zette deze snel en nauwkeurig om.

Euritmie Rotterdam

Katrin Beise

Ik ben zelf helemaal niet handig met computers maar door alles aan te leveren bij Alfaweb heb ik nu een super mooie site! Ik ben er heel blij mee en als ik vragen heb of iets gewijzigd wil hebben is het zo geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik ben via een vriend van mij hier terecht gekomen zijn ervaring was namelijk ook super goed.

Eef drinkwater

Drinkwater technische dienstverlening

Geschiedenis

Sinds 2009 is opereert Alfaweb vanaf haar vestiging in Spanje. De eerste jaren liep het allemaal nogal stroef maar gelukkig begonnen klanten te begrijpen dat het helemaal niet omslachtig is om een website te laten bouwen door een bedrijf uit Spanje. Een bijkomend voordeel voor de klant, zijn onze tarieven. De overheadkosten in Spanje zijn nog altijd veel lager waardoor we een gunstige en concurerende prijs kunnen aanbieden.

Nu, 12 jaar later en ruim 1200 klanten verder, is Alfaweb niet meer weg te denken uit het webdesign wereldje.

We zijn daarom ook trots dat we klanten hebben uit heel Nederland, België en Spanje.

Vaakgestelde vragen

Natuurlijk krijgen we nog steeds regelmatig vragen hoe het dan allemaal is zijn werk gaat. Daarom een aantal meestgestelde vragen met ons antwoord.

Hoe verloopt het contact?

Door het internet bestaat er eigenlijk geen afstand meer. Wij kunnen onze klanten in Nederland en België met gemak bedienen omdat onze werkwijze via email, whatsapp, live chat en telefoon* verloopt. We zijn steeds goed bereikbaar en daarom altijd dichtbij!

*We hebben via Skype een Nederlands telefoonnummer waardoor je het normale gesprekstarief betaald.

Krijg ik een factuur?

Jazeker, je krijgt via de mail een officiële factuur die je kunt toevoegen aan je administratie. Op deze factuur staan al onze gegevens die de belastingdienst van het betreffende land nodig heeft.

Hoe zit het dan met de BTW?

Voor opdrachten van opdrachtgevers met een geldig BTW nummer en gevestigd buiten Spanje zal de BTW verlegd worden naar het betreffende land. De opdrachtgever zal in dat geval in het betreffende land zelf de verplichte lokale BTW moeten afdragen. Particulieren betalen 21% BTW aan Alfaweb.

BTW nummers worden gecheckt via VIES-European Commission. (Systeem voor de uitwisseling van BTW-informatie (VIES) geldigverklaring BTW-nummer)